За Абар Ауто БГ ЕООД

    


       Нашият екип е съставен от група хора, които обичат това, което работят, гледат в една посока и искат да предоставят възможно най-добрият сървис на вас – нашите клиенти. В abarauto.bg вложен дългогодишен опит във вноса и дистрибуцията на авточасти и аксесоари.


    В последните две години имаме честта да бъдем една от водещите фирми на пазара с авточасти и аксесоари. Това, което ни прави различни е, че можем да ви предложим всичко необходимо от части за обслужване до аксесоари и тунинг, с което да ви спестим време, нерви и пари.


    Предлагаме части и консумативи на топ марки като LuK, INA, GATES, DAYCO, SKF, SACHS, LEMFOERDER, ATE, MONROE, TEXTAR, MANN, BOSCH, CASTROL, MOTUL и много други.

    За да подобрите представянето на автомобила си, при нас можете да откриете цялата гама добавки за маслена, горивна и охладителна система на BARDAHL.

    Безспорен лидер сме в продажбата на качествени гумени и мокетени стелки на световно-известните европейски производители Petex, Rezaw-Plast, Gledring и Frogum.

    За да предпазите автомобила си от лошите пътища, сме добавили в огромния ни асортимент и метални кори за под двигател и скоростна кутия, направени от 2.5мм стомана. 

    Също така предлагаме цялата гама ветробрани и дефлектори на Heko - Полша, можем да предложим бюджетната серия на Vip-Tuning и Autoplex – Русия, както и гамата на най-добрите в този сектор - Clim-Air - Германия. 

    При запитване можем да предложим и сенници за всички стъкла на автомобила, специфични за всяка марка и модел, на немската фирма SUNNBOY. 

    Ако вие сте запален автоманиак и държите на своя автомобил, сте попаднали на правилното място.


    Можете да ни посетите всеки делничен ден от 9:00 до 19:00 часа на адрес гр.София ул Бурел 72-76, телефон с вайбър 0878884838, денонощно можете да направите поръчка или справка на сайта ни www.abarauto.bg