Статии от Abarauto.bg

Статии от Abarauto.bg

Mann FreciousPlus

Mann FreciousPlus - Филтър купе от ново поколение, който блокира алергени, плесени, бактерии и твърди частици!

Прочети още..

Авточасти на Изплащане

В наше време е много бързо, лесно и удобно да си купиш автомобил на изплащане но, когато дойде време за съпътстващите това разходи по обслужване и поддръжка нещата започват да стават сложни. Затова с TBI Bank си стиснахме ръцете и вече можем да предложим авточасти на изплащане.

Прочети още..

Как работят спирачките? - възможно най-простичкото обяснение

Като се замисля, спирачките са невероятно изобретение. Ако карате скутер и трябва да се забавите, можете да извадите краката си и да ги влачите по земята. Но какво да кажем за спиране по магистралата с от 140 километра в час? Поставянето на краката ви на магистралата не би помогнало много, нали?

Прочети още..

Каква кора под двигател да избера?

Метална или Пластмасова кора под двигател?

Прочети още..

Какво е хибриден автомобил?

Досега вероятно сте чували за хибридни автомобили. Има ги вече доста години и популярността им продължава да расте. Може дори да имате такъв в семейството си или да познаете някой, който управлява хибрид.

Прочети още..

Какво представлява ксенон системата?

Като дистрибутор на няколко марки ксенонови крушки и баласти, ние от AbarAuto.bg, искаме да ви предоставим малко полезна информация за крушките и като цяло за ксенон системата.

Прочети още..

Настройване на огледалата за задно виждане

Как да настроим правилно огледалата си за задно виждане и защо това е толкова важно...

Прочети още..

Поставяне на ветробрани в уплътнението на прозореца

Ветробраните (вятърните дефлектори) ви позволяват да отворите прозореца на колата си по време на дъжд, без да вали върху тапицерията на колата ви без значение дали сте пушач или просто искате свеж въздух. Те могат също така да намалят шума, който се получава, когато свалите прозореца, като отклони въздушният поток от вътрешността на автомобила. Тъй като ветробраните са лесни за инсталиране, поставянето им на колата не изисква ходене до сервиз или някакви специални инструменти.

Прочети още..

Съединител

Карате автомобил с ръчни скорости? Тогава сте запознати със съединителя.

Ако сте запознати с шофирането на кола с ръчна скоростна кутия, тогава знаете, че колата ви има съединител - онзи трети педал долу вляво, който трябва да натиснете, когато правите смяна на предавка. Но знаете ли как наистина работи съединителят на колата ви, защо ви е нужен такъв и дали ако колата е автоматик има има съединител?

Прочети още..

Дефлекторите за преден капак - има ли полза от тях?

Ефективността на дефлекторите за преден капак от дълго време е предмет на спор между вярващите и невярващите. Някои настояват, че правят чудеса, докато други се кълнат в обратното. Много мнения, подкрепящи и двете гледни точки се носят в интернет и от уста на уста. Решението на кое да вярвате може да е трудно. Преди да направите това, е важно да разберете замисълът, вложен в дизайна на дефлекторите.

Прочети още..
Показани са от 1 до 10 от 11 резултата (2 страници)