Статии от Abarauto.bg

Статии от Abarauto.bg

Mann FreciousPlus

Mann FreciousPlus - Филтър купе от ново поколение, който блокира алергени, плесени, бактерии и твърди частици!

Прочети още..

Авточасти на Изплащане

В наше време е много бързо, лесно и удобно да си купиш автомобил на изплащане но, когато дойде време за съпътстващите това разходи по обслужване и поддръжка нещата започват да стават сложни. Затова с TBI Bank си стиснахме ръцете и вече можем да предложим авточасти на изплащане.

Прочети още..

Ангренажен ремък | Ангренажна верига

Получаваме много въпроси относно ангренажния ремък, наричан още зъбен ремък. Ето защо решихме да публикуваме тази статия, за да отговорим на всичките ви въпроси за ангренажния ремъкОсвен, че продаваме авточасти, хобито ни е да поправяме коли и сме се нагледали на доста грозни картинки от ненавременно обслужване.

Прочети още..

Ветробрани Team Heko - История на компанията

Zakład Tworzyw Sztucznych i Wyrobów Różnych (Отдел "Пластмаси и различни изделия") "HEKO" е създаден през юли 1990 г. в Чермно, малко градче в Świętokrzyskie Voivodeship (Швентокшиското войводство). Това е фамилна компания с 100% полски капитал. Компанията HEKO е специализирана основно в производството и дистрибуцията на различни видове вятърни дефлектори (ветробрани, дефлектори за преден капак и други).

Прочети още..

Как работят спирачките? - възможно най-простичкото обяснение

Като се замисля, спирачките са невероятно изобретение. Ако карате скутер и трябва да се забавите, можете да извадите краката си и да ги влачите по земята. Но какво да кажем за спиране по магистралата с от 140 километра в час? Поставянето на краката ви на магистралата не би помогнало много, нали?

Прочети още..

Каква кора под двигател да избера?

Метална или Пластмасова кора под двигател?

Прочети още..

Какво е хибриден автомобил?

Досега вероятно сте чували за хибридни автомобили. Има ги вече доста години и популярността им продължава да расте. Може дори да имате такъв в семейството си или да познаете някой, който управлява хибрид.

Прочети още..

Какво представлява ксенон системата?

Като дистрибутор на няколко марки ксенонови крушки и баласти, ние от AbarAuto.bg, искаме да ви предоставим малко полезна информация за крушките и като цяло за ксенон системата.

Прочети още..

Настройване на огледалата за задно виждане

Как да настроим правилно огледалата си за задно виждане и защо това е толкова важно...

Прочети още..

Поставяне на ветробрани в уплътнението на прозореца

Ветробраните (вятърните дефлектори) ви позволяват да отворите прозореца на колата си по време на дъжд, без да вали върху тапицерията на колата ви без значение дали сте пушач или просто искате свеж въздух. Те могат също така да намалят шума, който се получава, когато свалите прозореца, като отклони въздушният поток от вътрешността на автомобила. Тъй като ветробраните са лесни за инсталиране, поставянето им на колата не изисква ходене до сервиз или някакви специални инструменти.

Прочети още..
Показани са от 1 до 10 от 14 резултата (2 страници)